Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Buliban osszeismerkedtem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban osszeismerkedtem egy sraccal, hazakisert, azt mondta tartjuk a kapcsolatot, de nem irt, szerintetek mennyire gaz h lany letemre elsokent rairok en?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

❤️ Szerintem csak kövesd be ! Ennyi legyen elég kezdésnek !

❤️ Látni fogja, hogy mutatsz "valami" érdeklődést iránta - venni fogja a lapokat, és ha bejössz neki akkor evvel bátorítod.

🖤 De ha ennek ellenére sem ír rád ! Akkor másban gondolkodik !

2022. febr. 20. 00:38
 12/14 anonim válasza:
62%

Ez olyan, mintha azt mondaná:"Majd hívlak!" vagy mikor a munkáltató mondja: "Köszönjük, majd értesítjük!"

Nem fog keresni. Nem jött be a randi.

2022. febr. 20. 10:49
 13/14 anonim válasza:

Igazából mi veszíteni valód van, ha ráírsz?

Megírhatod esetleg, hogy jól érezted magad, és szívesen meginnál vele egy kávét. Max nemet mond, vagy kitalál valami kifogást, de akkor legalább tudni fogod, hogy ez ennyi volt és nem kell rajta tovább agyalnod..

Szerintem mára már teljesen elfogadott, hogy a lány is "kezdeményezzen", sőt a férfiaknak ez akár imponáló is lehet.

(A férjemnek pl az volt, én anno Tinderen írtam rá, 7 éve vagyunk együtt.)

2022. febr. 20. 16:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hatha vkinek tudok segiteni, leirom a mi tortenetunket, igen a MIENKET, rairtam, es akkor derult ki h a k.nevemre emlekezett de a v.nevemre nem, igy nem talalt meg, a 4.randin kimondtuk h egyutt vagyunk, azota minden happy persze bizalmi dolgaink meg vannak, hiszen megiscsak egy buliban ismerkedtunk meg, de ettol fuggetlenul o is es en is nagyon birjuk a masikat es jo uton haladunk afele h igazi kapcsolatunk legyen, szoval sok sikert mindenkinek es en tenyleg csak azt tudom mondani h csajok irjunk mi is a fiukra mert lehet ezer masik korulmeny ami miatt nem jelentkezik a masik
2022. márc. 16. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!