Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal kapcsolatos szerelem? Tapasztalatok? Vélemények?
Ki mennyire érintett ilyen osztálytárssal kapcsolatos, akár plátói érzelmekben?
Mennyire gyakori?
Akár csak a titkolt érzelmek? (Én 3 éve vagyok egy osztályban valakivel, most tetszett meg, de plátói az egész, vagy nem tudom. Kiverni nem tudom a fejemből, mert minden nap látom, néha beszélünk is)
Lesz e ilyenekből valami? Fiúk, lányok, nektek milyen megtapasztalásaitok vannak?
Én 1,5 hónapja szakítottam az egyik osztálytársammal egy kb. fél éves kapcsolat után. Kb. mostanra sikerült azt a szintet elérnem, hogy ne legyek teljesen depresszív hangulatú az iskolában és a magánéletemben. Viszont kiverni szerintem sosem fogom tudni a fejemből, és sajnos még 2 évig egy osztályba fogunk járni. Most egy jó darabig nem is akarok barátnőt, és alig várom már a nyarat, hogy legalább addig a 3 hónapig nem kelljen látnom. Szóval szerintem keress mást, sok hal van még a tengerben :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!