Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az osztálytársam, (15/L) de elvileg valami 30 éves pasival kavar, be akarok próbálkozni a lánynál de a szerintem a pasija az megverne engem? Vagy túlgondolom? Mit tegyek? (16/F)
Hagyd az előző válaszolókat...
Szerintem próbálkozz be, a lány ha egyenes, és érdemes a bepróbálkozásra, akkor úgy is elmondja, hogy bocs, de mással van, jó esetben pedig veled lehetne valami. Ha eléggé bejön a csaj, akkor max vállalod, hogy a "pasijának" ez nem tetszik, de semmiképp se szalazd el a lányt, mert később jön a miett volna ha dilemma.
Bár ez szubjektív, és másnál más a hyzet, szerintem amúgy se kavarjon 30 évessel, 15 év már nem fér bele, max teszen neki, de ki hogy gondolja, ez amúgy sem válasz a kérdésedre.
Sok sikert!
L
1. Lenyegtelen hany evessel ismerkedik, más kapcsolatába bekavarni féreg dolog.
2. En is elmultam 30, en is ismerkedtem már tini lányokkal, es eszem agaban sem lenne megverni valakit azert mert ugyanarra a csajra pályázik. Egyreszt a csaj majd eldönti, masreszt a felsővezetői és akadémiai profilomba nem illene a bunyózás. De ha te kezdesz ki velem, kicsinállak.
3. Valoszinu eselyed sincs a lánynál, mert a korabelieket kisfiúnak tartja. Fogadd el hogy van akit nagyon vonz az intellektus, ambíció, tapasztalat, stb. Erről nem te tehetsz, ha jól menedzseled magad, neked is meglesznek ezek 10-15 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!