Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az, hogy két osztálytárs hirtelen egymásba szeret?
Figyelt kérdés
Mennyire gyakori ez, illetve mik lehetnek a kiváltó okok?2022. márc. 6. 23:47
1/7 anonim válasza:
Kényszerhelyzet, nem jutott más, én sok ilyet látok. Rengetegen nem is ismernek ellenkező neműt (most lmbtq-t ne vegyük bele) iskolán kívűl, így ott ismerkednek. Voltak akik évek után fanyalodtak egymásra, mert hogy nem jöttek be alapból egymásnak az tuti...
3/7 anonim válasza:
Kb. esélytelen. Inkább arról van szó hogy egyik sem talál mást és ha nincs ló alapon ennyivel is megelégszik.
4/7 anonim válasza:
Azért előfordul. De jó lenne tudni az életkor barátom !!!!!!
Pl.: nem mindegy hogy 15L..16L vagy 20L (szalagavató után :)
5/7 anonim válasza:
Hát én együtt voltam az egyik osztálytársammal. Szimplán az a "kiváltó oka", hogy nagyon sokat vagy az osztalytarsaiddal, ezért nagyobb esélyed van megismerni, és beleszeretni a másikba. Igen, tudom, hogy házi nyúlra nem lövünk, de szerintem itt nem arról van szó, hogy nem juttot jobb, hanem én inkább bevállaltam a következményeket, mert nekem megérte a lányért. És arról sincs szó, hogy nem ismerek ellenkező neműt, a barátaim többsége lány.
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlen tartozik ide, de tanulságos sztori:
Ismertem egy lányt, aki csak azért nem szakított másfél éven át az évfolyamtársával, hogy utána ne kelljen egymást nézniük a suliban. Voltak veszekedések, sértődések meg miegymás, de valahogy átvészelték, majd érettségi után a csaj dobta a srácot.
7/7 anonim válasza:
Tanultátok már a valószínűség számítást a suliba? Vagy ez még túl korai neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!