Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy osztálytársam akinek állitólag tetszettem tavaly, most pedig hirtelen lett egy barátnője/kitalált egyet? (több lent)
Figyelt kérdés
Haveri kapcsolatunk van szekáljuk egymást viccből stb., de ma egyszer csak valami titkos messenger beszélgetésről kezdett beszélni, hogy ne nézzük meg a messengerét meg ilyesmi (nem nyúlok hozzá a telefonjához, úgyhogy nem tudom miért mondta...) amikor elkezdtem vele viccelődni nagyon elpirult. Szerintetek csak kamu, vagy igazi barátnője lehet? Kezdek féltékeny lenni.... de ha nincs kire akkor sz elég kínos :)2017. nov. 8. 15:41
1/2 anonim válasza:
Csak akkor lenne értelme összejönni vele, ha végzősök vagytok. Amúgy beszélj vele...
2/2 Etnevel009 válasza:
Abból ítélve,hogy elmondta,hogy ne nézzétek meg a Messengerét,vagy teljesen hülye (azért gondolom ennyire nem lehet) vagy kamu.
Szerintem 99% hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!