Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt majd szét mententünk. Én is megcsaljam, mert úgy "illik"?
Megcsalt, kidobtam, majd vissza könyörögte magát. Oké, két hete újra együtt vagyunk. A haverok mondták, hogy úgy lenne természetes, ha én is viszonoznám neki és most kezdtem úgy komolyabban gondolni erre.
Tegnap találkoztam az osztálytársammal és ő hozott magával egy lányt. Mondta, hogy a húga. Beszélgettünk valamennyit és, ahogy láttam egyáltalán nem tűnik rossz lánynak. Szép is volt, meg minden ami kell, de nem is nézett rám csak akkor, amikor odajöttek hozzám. Majd mikor elmentek, még hallottam, azt a kiscsajszitól, hogy, azt mondja a osztálytársamnak, hogy "neked csak helyes osztálytársaid vannak, ez nem ér".
Este felé, pedig már ő rajta gondolkodtam. Az tuti, hogy van legalább 14 éves, így csak egy év korkülönbség lenne köztünk, és ki tudja lehet, hogy a végén még vele maradnék és bele szeretnék.
De ugyanakkor, azt sem akarom hogyha mégis balul sülne el a dolog és kitudódna, hogy csak egy játékszer volt arra, hogy a barátnőmet megbusszuljam lehet, hogy megutál.
Vagy inkább ne csaljam meg a barátnőmet, dobjam ki, majd probálkozzak be nála, mert, amúgy tényleg felkeltette az érdeklődésemet.
15/F
oszt 16/L
a húga 14(?)/L
Huuu barátom, te aztán nem vagy semmi! :D
Az, hogy megcsald, mert ugy illik, szted kinek lenne jo? Ezen kívül közönséges ez a viselkedés... ez pont olyan, mintha valaki féltékennyé akarna tenni az exét, hogy visszakapja. Ezt semmiképp ne tedd.
Húgával kikezdeni SEM ajánlatos. Amúgy meg mi az a rész, hogy nem akarod, hogy kitudodjon, hogy csak a bosszúhoz kellett, kovetkezo sorban meg írod, hogy amúgy tényleg tetszik. Most akkor mi van?
Sztem inkább hagyjad mindkettőt... A nővért azért, mer elképesztő, hogy megfordult a fejedben, hogy bosszúból megcsald plusz hogy kikezdj a húgával, szóval érted.
Húggal azert, mert iszonyat nagy bunkosag lenne reszedrol es részéről is, ha összejönne veled, hiszen a nővére szeret teged.
Fuuuu basz dki, mondanék en meg sok mindent, de sporolok a szavaimmal... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!