Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy szeretnék-e kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Bocsánat ha hülyén írtam ki a kérdést, nem nagyon használom ezt az oldalt. Szóval..középiskolás lány vagyok és van egy fiú akit nagyon kedvelek. Sok idő után erőt vettem magamon, elkezdtünk beszélgetni, hihetetlen jó barátok lettünk, de sose mondtam el neki hogy tetszik. Próbáltam egyértelművé tenni számára, hogy bejön, de már egyszer szóba került a téma és azt mondta, hogy sose merne kezdeményezni egy lánynál. Ő nálam tényleg sokkal félénkebb ebből a szempontból, de tapasztalat híján én sem merek semmit csinálni amivel egyértelművé teszem hogy szeretem, mert nem tudom eldönteni, hogy ő mit érez. Félek, hogy benézem és a végén csak tönkreteszem az egész barátságunkat és totál kellemetlen lesz a légkör köztünk. Ráadásul el sem tudom képzelni milyen lenne ha összejönnénk, soha életemben nem volt kapcsolatom emiatt is ideges vagyok..de folyamatosan ezen gondolkozom, úgy érzem csak ülök és nem csinálok semmit. Vagy nem is tudom :/ Kérlek csak mondjátok el mit gondoltok. Jobban kéne probálkoznom? De hogyan? Vagy mit csináljak hogy egyáltalán magamban helyre tudjam rakni?2022. febr. 24. 17:20
1/2 anonim válasza:
Tetszik neked a srác, azaz sehogy sem tudnál rá barátként tekinteni. Szerintem lépj felé konkrétan. Ő nem fogja megtenni, mert félénk, viszont lehet a boldogságod úszik el az ő félénkségén. Ráadásul nem fog durván elutasítani, azaz akár egy bepróbálkozás után is maradhattok barátok.
2/2 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben. Én kezdeményeztem és megmondtam neki mit érzek. Ő pozitívan reagált rá, de továbbra is félénk volt. Én kezdeményeztem a randikat, csókot stb. azt hittem majd feloldódik és ő is fog. Hát nem történt meg ezért inkább hagytam a dolgot, de a barátság megmaradt. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy szerintem tedd meg viszont azért készülj fel erre az opcióra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!