Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam egy jó "baráti" kapcsolatot kukába? (Ezt kifejtem lent)
Nem nagyon működik ez az ideiglenes "elvonulás". Végre úgy érzed túllépsz rajta, aztán 3 hónap után találkoztok és megint jön a fellángolás, majd a már ismert szenvedés és fájdalom.
Nem működik köztetek a barátság, ez van. Tovább kell lépni, vagy csak szenvedsz.
♥️ Igen van rá megoldás BARÁTOM !
♥️ Először is BARÁTKOZZ TÖBB JÓ FEJ LÁNNYAL ! Ne csak eggyel ! Mert akkor ez lesz a következménye ! Ha több lánnyal tartasz fenn baráti viszont, enyhülhet az egyetlen egy lány iránti érzelmeid.
♥️ Jelen esetben mivel csak egy lánnyal foglalkozol, ezért hát... elvakított a szürkés-lilás köd -.-)' BARÁTKOZZ TÖBB LÁNNYAL ! Utána már kevésbé fog a gondolataid "MATILDÁN" járni :)
Rendben, próbálok szakítani a kapcsolatot. Egyelőre még kicsit várom, mert épp mostanság elég gondjai vannak. Később elmondom neki.
Még valamit kérdeznék tőletek: Hogyan viselkedjek előtte miután elmondtam? Levegőnek nézzem? Vagy barátságosan közelítsem?
Nem kell elmondani, hogy "szereted"... Evvel csak felkavarod az érzelmeit.
Ő már kijelentette feléd , hogy csak BARÁT vagy, nem több...
Minek túlbonyolítani ? Csak barátkozz másokkal is, és az érzés elfog múlni.
A barátság meg MEGMARADHAT !
Oh, véletlenül odatettem az “előtte” szót, biztos közben valami másról is gondolkodtam 🤦🏻♂️
Szóval, igazából csak megerősítés kellett. Azt akartam kérdezni, hogy miután elmondtam, hogy szeretem, akkor hogy viselkedjek. De az lesz szerintem hogy barátságos leszek, de nem közelítem. Semmiképp nem nézek levegőnek őt.
Köszönöm a válaszokat! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!