Wattpaddal kapcsolatos kérdések, lentebb kifejtés?🙂
Archive of our own (AO3). Szerintem sokkal jobb és igényesebb történetek vannak rajta, mint Wattpadon, annyi, hogy tudni kell jól angolul. Megnéztem, összesen 45 magyar könyv van a Marvel kategóriában (shiptől és mindentől függetlenül) Archiveon.
Egy-két Wattpadhoz hasonló magyar oldalról hallottam már, de szerintem ott inkább az eredeti történetekre mennek a dolgok, nem a fanfictionökre :)
Ao3, ffnet, ezeket én is ajánlom. Szerintem Merengőn is elég sok Marvel fic van.
Plusz a bloody-romantic blognak vannak iszonyat erős írásai. A thorki ficeket mondjuk nem olvastam tőle, mert nem érdekel a ship, de olvasás nélkül is garantálom, hogy jók (le kell görgetni, van külön thorki rész):
Szia!:)
Azt nem tudom, hogy jó-e, de én pont nemrég kezdtem el egy Loki fanfictiont, ha érdekel esetleg, olvass bele:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!