Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy sem?
Figyelt kérdés
A kérdés, amit fel szeretnék tenni, bonyolult
Van egy fiú az osztályomban, aki nagyon jól néz ki, és olyan jó érzés rá gondolni. Soha nem voltam szerelmes senkibe és semmi féle vonzódásom sem volt egyik nemhez sem még, így nem tudom, milyen szexualitású vagyok. De tudom, hogy hajfétisem van. Amikor lenyírják a haját, vonzóbbnak találom.
Nem tudom, hogy tényleg szerelmes vagyok-e belé, vagy csak a hajfétisem miatt kedvelem (utálom a hajfétisemet, mert nevetséges és idegesítő, de sajnos nem tudom, hogyan szabaduljak meg tőle)
2022. máj. 2. 18:37
2/4 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy? Ezek nagyon lényeges dolgok. Elképzelhető, hogy szerelmes, vagy, de én inkább arra tippelnék, hogy csak a haja miatt tetszik neked. De ezt igazából csak te tudhatod.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is csak a hajfétis miatt van ez.
4/4 anonim válasza:
szerintem nem szerelem, csak fétis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!