Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Írjak rá szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak rá szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, magyar énekes, és kicsit ismertebb mint egy átlagos ember. Nagyon bejön nekem, és arra gondoltam rá írnék, habár még pontosan nem tudom mit, de annyira tetszik és szívesen beszélgetnék vele... Szerintetek hülyének nézne? Mit írhatnék neki? Ő huszonéves egyébként... 16L
2022. ápr. 17. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézne hülyének, de lehet kihasználná a rajongásodat. Már ha egyáltalán válaszol.
2022. ápr. 17. 22:47
 2/4 anonim válasza:
94%
Tudti hogy több ilyen üzenetet is kap úgyhogy csak egy lennél a sok rajongó közül
2022. ápr. 17. 22:55
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Nem olyan biztos, mert mint mondtam nem olyan felkapott/híres
2022. ápr. 17. 22:57
 4/4 anonim válasza:
100%
Megkérdezhetem hogy ki az énekes, max privátban megírod
2022. ápr. 17. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!