Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Szóval 20on éves fiúról van szó aki rengeteget tanul az egyetemen, beszélgettünk pár hétig szinte mindennap mert látásból ismerem aztán most tudtunk összefutni de nagyon rövid időre, nem is kettesben és ilyen légből kapott volt az egész. Végig engem nézett, teljesen mindegy volt ki beszélt éppen és nekem nagyon úgy jött le, hogy borzasztóan zavarban van. Ezt a találkát én kezdeményeztem hiszen éppen jó volt mindkettőnknek. A következőt neki kell ugye? Sajnos a tanulás miatt nem sok ideje van beszélgetni velem, de gondolom ha akarna és elég szimpatikus lennék neki akkor megoldaná. Chaten nagyon dinamikusan tudtunk beszélgetni szinte bármilyen témáról és ha valaki ilyen leplezetlenül bámul akkor külsőleg is szimpi kel legyek neki. Zavarban van, elfoglalt vagy egyszerűen csak nem érdeklem?2022. ápr. 1. 03:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem majd ő elhív, ha akar valamit.
2/2 Gé2.0 válasza:
Kérdezd meg, hogy mikor ér rá és beszéljetek meg egy talit amire csak ketten mentek el
Utána úgyis kiderül minden főleg, ha komolyabb témáról is beszéltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!