Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezekre utalgat, az mit jelenthet?
Még középiskolába járok, ötödéves képzésen vagyok.
Egy tanárommal jóban lettem, sokat beszélgettünk, de sulis dolgokról, és a karantén miatt skype-on és mailben.
Egyik alkalommal azt írta nekem, hogy inkább ne akarjam tudni hogyan szerepelek a férfiak fantáziájában, mert meglepődnék vagy megijednék.
Hogyan juthatott ez eszébe, talán ő fantáziálgat rólam?
Előtte még kerülőúton megtudakolta, hogy van-e barátom: "könnyebb lehetne elviselni ezt a sok stresszt, ha lenne maga mellett valaki."
Házas, gyerekes...
Mire vélnétek ezt az egészet helyemben?
Egyik alkalommal azt írta nekem, hogy inkább ne akarjam tudni hogyan szerepelek a férfiak fantáziájában, mert meglepődnék vagy megijednék.
engem főleg ez zavart meg, mert felveti azt a kérdést, hogy ha ő fantáziálna titokban rólam, tett volna-e ilyen kijelentést, hiszen ezzel lebuktatja magát előttem.
másrészt még mindig kérdőjeles, hogyan jutott eszébe ilyet mondani velem kapcsolatban.
vajon akkor is mondaná ezt, ha egyáltalán nem jönnék be neki és soha nem fantáziálna rólam?
4
biztosan nem!
emlékeztetnélek rá, ő jött elő ezzel, és hogy megdöbbentett a dolog és kiírtam ezt a kérdést, az szintén azt támasztja alá, h. soha nem adtam rá okot, nem az én korosztályom.
<Az hogy bejössz neki meg az hogy fantáziál rólad két nagyon külön dolog. Ha szép vagy bejössz neki, de nem feltétlen fantáziál rólad hacsak nem adsz neki okot rá.>
4-es, nagy hülyeséget írtál! Ha a pacák eleve fantáziákról beszélt kérdezőnek, akkor ez csak azért lehetett, mert ő maga is fantáziál kérdezőről! Nehezen tudom elképzelni, hogy bedobja ezt a szöveget, de nem járt az eszébe kérdező! És még az a mondatod is butaság, hogy aki tetszik az embernek, arról nem feltétlenül fantáziál, hogy ez 2 külön dolog. Dehogy, hiszen csak arról fantáziálunk szexuális és/vagy romantikus módon, aki tetszik nekünk.
Igen, ő fantáziálgat rólad, meg akar dugni, ez nem kétséges.
"inkább ne akarjam tudni hogyan szerepelek a férfiak fantáziájában, mert meglepődnék vagy megijednék"
Ez csak arra utal, hogy a pali perverz és beteg. Mert attól, hogy szép és csinos lány létedre a pasik meg akarnak dugni, önmagában nincs min se meglepődni, se megijedni. És magából indul ki, mert a pasik többsége nem arról fog fantáziálni, hogy korbáccsal agyonver és a hulláddal fajtalankodik, csak egyszerűen megdugna és kész. Ő az, aki ijesztő dolgokra vágyik, úgyhogy inkább kerüld el.
8
de érted, már ezt a többes számot sem értettem, mert ő honnan tudná kinek hogy szerepelek a fantáziájába, hogy más pasik mit gondolnak rólam?
ezt ő nem tudhatja... átlagos külsejű vagyok, tehát még ez sem indokolná, hogy ilyet mondjon.
#7 Egyáltalán nincs igazad. Simán rá lehet mondani egy lányra hogy sokan fantáziálnak róla úgy hogy te még nem.
Abban igazad van, hogy arról fantáziál az ember aki bejön neki. De ha valaki bejön neked, arról nem feltétlen fantáziálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!