Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthetnek nála ezek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthetnek nála ezek a dolgok? Egyáltalán jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Körülbelül szeptember környékén megismertem egy lányt, akivel egy iskolába járunk. Az utóbbi 1-2 hónapban elkezdtem érezni valamit, kerestem a szememmel a folyosón, satöbbi. Megtetszett. Közös ismerősön keresztül néha beszélgettünk, később már ketten is maradtunk, és hajnalig is fent voltunk akár és hívásban beszéltünk egymással. Aztán néhány napja rámírt, olyan apropóból hogy van-e kedvem egyedül vele beszélgetni mások nélkül, ez megismétlődött párszor. Tulajdonképpen elszórakoztatjuk egymást, és hamar megy vele az idő.. na most.. én úgy érzem hogy beleszerettem. Ilyen jelek alapján ne képzeljek bele sokat, vagy akár még alakulhat is ki valami? Mit gondoltok erről? Keresem az alkalmat hogy lépjek, de félek attól hogy előjönnek olyan dolgok amit az előző kapcsolatom hagyott bennem, azt pedig nagyon nem akarom (gondolok itt ilyenre hogy: úgysem vagy elég jó, miért pont te kellenél neki, stb.) Előre is köszönöm ha valaki segít nekem!

18/F

2022. jan. 26. 01:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Szimpatikus vagy neki. Szeret veled beszélgetni.

El lehet ejteni, hogy mit szólna, ha személyesen folytatnátok a beszélgetést. Meghívnád egy teára, vagy jó időben sétálni, stb.

Már miért ne lennél elég jó? Nagyobb önbizalmat!

Értelmes vagy, ápolt, normális. Miért ne lennél?

2022. jan. 26. 03:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kedvel Téged a lány. Ha mindig attól félsz, hogy úgy jársz, mint az előző kapcsolatodban, akkor idővel besavanyodsz magadnak és élheted egyedül az életed.

A szerelem nemcsak rózsaszín, de néha fekete is. N a és...? Mással kell újra kezdeni és kész. Ne légy bátortalan. Ha netán ez a kapcsolat is úgy végződne, mint az előbbi, akkor jöjjön a harmadik, x-edik...!

2022. jan. 26. 09:42
 3/13 anonim válasza:
100%
remélem összejön! Bátorság! :)
2022. jan. 27. 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Le kell rendezned magaddal a félelmeidet. Gondolj csak bele.. Előző kapcsolat egy másik személlyel volt, az ő szemszögéből kaptad ezeket a jellemzőket amgadra, miért kéne, hogy jelenlegi lánnya is ugyan igy legyen ?

Mellesleg a leírtak alapján, nem hiszem hogy félned kéne, hiszen ő kérte, hogy legyetek kettesben.

Sokkal jobb úton haladtok szerintem mint ahogy azt gondolod. Csak még nem vagy biztos a dologban, főleg ha az előző kapcsolatodon kívül nem voltál még más lánnyal. Akkor nehezen tudod elképzelni, hogy jól mennek a dolgok, pedig csak ez az ami elválaszt attól, hogy így is gondold.

2022. jan. 30. 12:46
 5/13 anonim válasza:

Szerintem is kedvel téged, merj lépni mert, csak azért mondják azt, hogy "miért pont te kellenél neki" mert irigyek, tudom ezt sokszor szokták mondani, de ha együtt vagytok akkor szeretitek egymást, és ha szeretitek egymást akkor meg ne érdekeljen mások véleménye mert ti jól megvagytok ketten.

Amúgy szerintem mint ahogy írtad is szeretne veled sok időt eltölteni, ne félj tőle szerintem nem fog visszautasítani, ha meg mégis, akkor egy próbát megért, másképp még mindig azon ragnad magad, hogy szeret vagy nem.

Sok szerencsét!🤞

2022. jan. 30. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Hogyan alakulnak a dolgok ennyi biztatás után?
2022. jan. 31. 08:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen ő is érez valamit. Én még nem kezdeményezték, de egy jó kiindulási alap ha reggelente írsz neki joreggelt este pedig jó éjt üzeneteket ezt minden lány szereti. Megprobalnek közelebb kerülni hozzá hogy vajon mit érezhet, de még mindenképp várj lehet hogy csak barátként tekint rád. Remélem segítettem majd írj hogy mi volt

16L

2022. jan. 31. 08:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a biztatást. Érdemi állapotváltozás még nem történt de egyre többet keressük egymást és lesz is alkalom a közeljövőben hogy alakuljanak dolgok, hátha.
2022. febr. 4. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mi történt! 😁
2022. febr. 7. 00:09
 10/13 anonim ***** válasza:
sok sikert
2022. febr. 7. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!