Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthetnek nála ezek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthetnek nála ezek a dolgok? Egyáltalán jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Körülbelül szeptember környékén megismertem egy lányt, akivel egy iskolába járunk. Az utóbbi 1-2 hónapban elkezdtem érezni valamit, kerestem a szememmel a folyosón, satöbbi. Megtetszett. Közös ismerősön keresztül néha beszélgettünk, később már ketten is maradtunk, és hajnalig is fent voltunk akár és hívásban beszéltünk egymással. Aztán néhány napja rámírt, olyan apropóból hogy van-e kedvem egyedül vele beszélgetni mások nélkül, ez megismétlődött párszor. Tulajdonképpen elszórakoztatjuk egymást, és hamar megy vele az idő.. na most.. én úgy érzem hogy beleszerettem. Ilyen jelek alapján ne képzeljek bele sokat, vagy akár még alakulhat is ki valami? Mit gondoltok erről? Keresem az alkalmat hogy lépjek, de félek attól hogy előjönnek olyan dolgok amit az előző kapcsolatom hagyott bennem, azt pedig nagyon nem akarom (gondolok itt ilyenre hogy: úgysem vagy elég jó, miért pont te kellenél neki, stb.) Előre is köszönöm ha valaki segít nekem!

18/F

2022. jan. 26. 01:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Röviden összefoglalva az elmúlt napokat. Bizonytalan vagyok, mert az elmúlt kis időben néha egyből visszaír, néha pedig jóval többet vár. Ő is szokott írni ugyanúgy, élőben pedig egy nagyobb társaságban voltunk együtt egy fél napot kb., ott pedig úgy tűnt mintha próbálna mindig a társaságomban maradni. Az a gond, hogy nem tudom mit értek félre, és mi az ami tényleg úgy van a dolgok közül. Igyekszem nem nyomulni, de azt sem hagyni hogy esetleg elveszítse az érdeklődést (már ha van ilyen egyáltalán).
2022. febr. 8. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Menj már oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni!!!

(Ne az járjon az eszedben, hogy "és ha nem...?").

2022. febr. 8. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Ohhhh! Hívd fel még ma este és ugyanazt mond el neki, amit leírtál itt (vagy élőben, a következő talin) és vagy eluatsít vagy nem. Ha eluatsít, tudod, hogy nem lesz semmi, viszont barátok maradhttok.
2022. febr. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!