Ez mit jelenthet? Vagy jelent egyáltalán valamit?
Figyelt kérdés
Álmomban vásárban voltam ahol ott volt papám is(aki már évekkel ezelőtt elhunyt) és minden féle porcelán meg üveg dísztárgyakat árult. Én körbe néztem és megtetszett egy üveg galamb amit meg is vettem végül.
Aztán most reggel mikor felkeltem anyumnak csak annyit meséltem, hogy álmomban vettem egy üveg galambot mire ő elkezdett kuncogni és azt mondta, hogy papám (akitől vettem, és ő ezt nem tudta) szerette nagyon a galambokat. Én nagyon meglepődtem ezen mert erről eddig nem is hallottam és nem tudom, hogy hogyan kapcsoltam akkor őt meg a galambot össze.
2020. okt. 23. 08:34
1/4 anonim válasza:
Gondolom, hogy tudtad róla, hogy szereti a galambokat.
2/4 anonim válasza:
Létezik a közös tudat. És álmodban a tudatalattin keresztül jobban ráhangolódtál. Hogy mit jelenthet? Talán azt, hogy erős a kötelék köztetek, gondolom szeretted, és még most is szereted.
3/4 anonim válasza:
A vásár azt jelenti, hogy egyszerre több kihívásnak kell megfelelned.
Olyan pedig gyakran előfordul, hogy olyan dolgokat álmodsz meg, amikről korábban nem tudtál.
4/4 anonim válasza:
Ábrándozol a papáddal kapcsolatban(vásárban voltam). Hogy mit gondoljál, hogy emlékezzél meg róla(dísztárgyakat árult) szépet, jót mondjál(porcelán), vagy semmit(üveg). Azt határoztad(körbe néztem..) beéri egy üres(üveg) áldás, békességgel(galamb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!