Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Van egy nálam egy évvel idősebb fiú akinek írtam egy levelet. Utána kóruson egész végig engem nézett (ötször is össze találkozott a tekintetünk)
Szerintetek én is tetszem neki?
2022. febr. 8. 20:11
1/8 anonim válasza:
Milyen levelet írtál neki? Azért ez esetben elég sokat számít hogy a házit kérted el vagy szerelmet vallottál neki, nemde?
2/8 A kérdező kommentje:
Szerelmet vallottam neki
2022. febr. 8. 20:29
4/8 anonim válasza:
Akkor biztos bejössz neki, vagy valamit akar tőled:)
5/8 anonim válasza:
Ennyiből felelőtlenség lenne bármire is következtetni, viszont szerintem, ha akarna valamit, akkor nem csak nézett volna.
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg hogy igen, vagy nagyon ismeros voltál neki, ellenorizte h te vagy-e...
7/8 anonim válasza:
Levélírás? Kórus? 17. Századból jöttél? Jó h nem már posta galambot kuldesz ba*od!
Hivd el valahova! A kórus meg fulsüketítő! Keress normalis hobbit! Enekelj pop zenét nagy eloadoktol, Becky G, Adél, Katy Perry stb, táncolj Hip-hop stb mai dolgok, menj konditerembe vag ly bulizz! Kórusbol szállj ki!
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es!
Mivel zene is suliba járok a kórus kötelező.Mellesleg azt sem tudod mennyi idős vagyok.Ha megkérhetlek máskor kultúráltabban írj.(Ja és táncolok,edzem,és nem csak kórus műveket éneklek)
2022. febr. 10. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!