Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit jelenthetett?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akit kedvelek, és van pár közös barátunk, (régebben NAGYON jó baratok voltunk,de kissé eltavolodtunk és most kezdünk megint úgy barátkozni) és van egy kisebb baráti társaságunk kb 5 fős pár barátnőm/barátom, ő, és én és együtt szoktunk hazafele menni, ma is így volt és amikor én beszéltem láttam rajta egy kis önelegült es boldog mosolyt es ma el is köszönt pedig tőlunk regebben nem koszont el, ráadásul sokszor szemezgetünk és nézeget
Szerintetek ez a mai mosoly jelenthetett valamit?
+ba amikor ő és a haverjai mennek együtt hazafele akkor mindig lefordul, viszont amikor mi is megyünk a haverjaival ő is jön.
2022. jan. 19. 23:16
1/3 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet eldönteni. Jelentheti azt is, hogy jó barátnak tart.
3/3 anonim válasza:
Figyelj, ha szimpatikus számodra a srác, akkor próbáld a tudtára adni valahogyan, például apró jelekkel. Tartsd észben azt is, hogy nem mindenki veszi ezeket észre (én is ilyen vagyok, volt hogy hónapokkal később esett le), szóval egy fokkal egyértelműbb dolgokkal is próbálkozhatsz. Írtad, hogy régebben jóban voltatok, szóval nyugodtan kérdés nélkül ráírhatsz. Kérdezd meg mi a helyzet, ha esetleg gimisek vagytok külön szakokon, akkor érdeklődj a szakma iránt amit tanul (már ha szakmát tanul), hívd meg különböző eseményekre/helyekre, dumálj vele sokat, stb. Szerintem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!