Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje feszült, veszekedős barátság jelentheti azt, hogy bejövünk egymásnak?
Kb. 2 éve lettünk barátok, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Én nem akartam tőle eleinte semmit, de kb. A fél életünket együtt töltöttük hónapokig vagy neten vagy élőben. Amikor jó a viszonyunk, akkor teljesen olyan, mintha együtt lennénk (testiségen kívül). Viszont sokat veszekszünk és nagyon nagy köztünk a feszültség.
Pár hónapja volt néhány nap, amikor úgy éreztem teljesen egy hullámhosszon vagyunk, rengeteg érintés volt köztünk/simogatás. Olyanokat mondtunk ki egymásnak, egymás iránt, amit soha. De nem léptem, elrontottam. Valószinüleg ha lépek, akkor pár napig működik, és utána vége mindennek.
Ő váltig állítja, hogy csak barátság, én váltig állítom, hogy csak barátság. Érzelmileg olyan közel, mint pár hónapja voltunk, már nem fogunk kerülni egymáshoz. Most is jó barátok vagyunk, sokmindent megbeszélünk, de most tényleg csak ennyi, részemről is. Viszont a visszatérő dulakodások megvannak. Már egyáltalán nem vagyok féltékeny ha fiúval beszél/látom. De legbelül érzek valami különleges kapcsot.
Ebből lesz valaha valami? Hogy készüljek? Nem akarok lépni, mert már tényleg nem érzek rá késztetést, mint akkor amikor bevallottan tetszett. De mégis ott van az a valami legbelül.
20/L 22/F
Fiú vagy? Mert akkor (én lány vagyok, így bele tudom képzelni magam a csaj helyébe), a lány a vallomásod után várt volna valamit, amit nem léptél meg. Ha tényleg tetszetek/tetszettetek egymásnak, akkor még talán nem késő lépni, ennyi idő alatt szerintem mac. elnyomtátok az érzelmeket, nem tűnt el.
Ha szeretnél valamit, lépj, hívd el randira, hivatalosra, és hajrá, de ha már tényleg nem akarsz tőle semmit, akkor ne játssz vele, lehet, belül neki még mindig tetszel.
Szerintem, ha ezt ide kiírtad, valamit még te is érzel.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!