Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Mindig vele álmodom, ez már mindennapos, minden este feltűnik az álmaimban, nem tudom már hova tenni ezt. Ne nézzetek hülyének pls2022. márc. 14. 12:03
2/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a nap minden percében rá gondolsz vagy a tudatod alatt érdeklődsz iránta.
3/6 anonim válasza:
Ez annyit jelent, hogy tetszik neked.:)
4/6 anonim válasza:
Nagyon tetszik Neked, csak nem mersz közelíteni feléje. Légy bátrabb!
5/6 anonim válasza:
Ilyen velem is volt. Csak en volt osztalytarssal almodtam eleg "forro" dolgokat. Nem is gondoltam ra a nap egyik perceben sem egyebkent.
Ezek utan a nagy semmibol ram is irt. Ekkor elgondolkodom, hogy vajon o is rolam almodhatott, hogy igy eszebe jutottam?
6/6 anonim válasza:
#5:
A másik néha azt is bíztató jelnek veszi, amit Te egyszerű ránézésnek veszel és rögtön el is felejted, mert nem érdekel a személye. Bezzeg ő... (észrevette, hogy ránéztél)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!