Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác kiszívja egy lánynak a nyakát az mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A sráccal barátok vagyunk,vagyis azt hiszem.. Fogalmam sincs mit érez irántam, vagy hogy egyáltalán érez-e bármit is velem kapcsolatban. Mikor pár hónapja megkérdeztem tőle hogy mi van közöttünk annyit mondott hogy nem szeretne még párkapcsolatot, azóta eltelt egy kis idő és most hétvégén meg kiszívta a nyakam. Tudom rengeteg embernek ez gáz és undorító, de én csak arra vagyok kiváncsi hogy szerintetek érez irántam valamit ami több mint barátság?2022. febr. 21. 14:32
1/13 anonim válasza:
Ezt csak ő tudja...
Mindenesetre elég barbár szokás, ha "megjelölés" miatt cisnálta....
3/13 anonim válasza:
Azt hogy el kellene szedni a fogát
4/13 anonim válasza:
Egy szóval, kanos.
Csak ne hagyd, hogy kihasználjon.
7/13 anonim válasza:
Egyáltalán miért szívta ki a nyakad? Miért hagytad neki?
Mármint ne érts félre, nem kötözködni akarok, de én olyannak, akivel nincs biztos kapcsolatom nem engednék ilyen dolgokat.
8/13 anonim válasza:
Ez bosszantó. Picit idősebb lehetek nálatok, szerintem vígasztald magad a gondolattal, hogy néhány másodpercre vákum volt köztetek. Gondolj arra, hogy ennél több kárt már ne tegyen benned.
9/13 anonim válasza:
Kicsit úgy érzem, hogy te azon se lepődtél volna meg ha a farkát a kezedbe adja. Vagy ez is megtörtént?
10/13 A kérdező kommentje:
Nem történt meg :)
2022. febr. 23. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!