Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a dolgok jelenthetnek valamit a srác szempontjából?
Sétáltunk a társasággal és felnevettem valamin, erre ő hátra nézett rám és mosolygott. Miközben beszélek, és ő hallgat, néha látom, hogy mosolyog.
Volt már példa arra, hogy egy fiú keménykedett velem (szóban szájalt, de lehetett rajta látni, hogy elgurult valami) és ő odaszólt, hogy állítsa le magát. Amúgy tudja, hogy megtudom magam védeni, de ilyen esetekben úgy odaszól, hogy a másik tartsa magát.
Nem tudom, hogy néha burkoltan akar-e bókolni .. például mikor egy srác fel akart szedni és hülyített a dumájával (felét se hittem el).. és mondta a kérdésben szereplő srác, hogy én ennél okosabb vagyok, mint hogy ennek bedőljek. Az is történt már, hogy valaki elkezdett szépeket mondani és ő szó szerint közbeszólt egy általános dologgal.
Igen, egy picit tetszik a srác és ezért nem tudom eldönteni, hogy kicsit több lehetne ezáltal mint haverság. De szerintem nem, én úgy érzem. Mert más lányokkal néha eljár inni (oldja a félénkségét). Csak az egészben az a bosszantó, hogy amióta egy társaságba járunk azóta nyílt ki a "csipája". Mert azt vettem észre, hogy kezdi felvenni az én stílusom. (könnyend pajzán, határozott) De ettől még nem lesz bátrabb és határozottabb mondjuk a csajozás terén egyik napról a másikra. Akkor még megszólalni se tudott, most meg csajozógép lett. (Lehet, hogy fel akar nőni hozzám, hogy velem is tudjon úgy flörtölni ...?)
köszönöm, ha leírjátok a véleményeteket.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!