Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy féltékeny vagyok az exem barátnőjére?
Szóval 3 hónapja szakítottunk a barátommal, mert már nem működött köztünk a dolog. Vagyis közös megegyezés volt, de ő hidegült el tőlem, és méghozzá szerintem azért mert már akkor kavart a mostani barátnőjével. Mert egy kicsit érdekes hogy amint szakítottunk két hét múlva már össze is jött valakivel. Szóval láttam hogy a csaj insta képei alá miket kommentel, meg milyen közös képeik vannak. Nekem sosem írt ilyeneket a képeim alá. És igen amikor megláttam sírva fakadtam, azt hittem már túl vagyok rajta, de ezek szerint nagyon nem. Mikor leszek végleg túl rajta? Normális hogy ennyi idő után is fáj ha meglátom miket ír a csajnak?
17/L
Teljesen normális érzés, idővel jobb lesz.
#2, #3 A szakítás utáni tiltás egy nagyon kicsinyes bosszúnak tűnik, úgyhogy nem érdemes alkalmazni.
Normális amit érzel.
Viszont a lányt gondolom nem követed, akkor úgy látod a képeit, ha kifejezetten rákeresel. Ne keress rá. Facebookon meg van olyan beállítás, hogy ismerősök maradtok, de nem dobja fel az exedet a hírfolyamban.
Nem tesz jót, ha nézegeted. Vagy nézegesd, aztán sírd ki magad és lendülj túl rajta. Egyszer neked is eljön az, aki szépeket írogat a képeid alá! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!