Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gyerekes otlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyerekes otlet?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki bejon de igazabol nincs nala sok eselyem es megvan a telefonszama nekem..Es mennyire lenne gaz ha ugy irnek ra,h nevtelenul kuldok egy uzit,h,,Szia anya boldog szuletesnapot alig varom,h lassalak’’ es igy kezdenenk elbeszelgetni mivel ugy gondolom ez tok titokzatos es igy olyan mintha a sor akarta volna igy,h pont rossz szamra irtam es az pont o volt..

2022. márc. 9. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé gyerekes, és jó eséllyel még csak válaszolni sem fog rá. Vagy ha mégis, akkor sem hiszem, hogy ebből hosszú távú beszélgetés lenne, főleg nem SMS-ben.
2022. márc. 9. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha valaki ilyet írna, nem válaszolnék rá. Nagyobb eséllyel válaszolnék akkor, ha konkrétan nekem van címezve az üzenet. Szóval érted, most oké, hogy elakarod játszani ezt a "hupsz, rossz számra írtam" dolgot, de nagy az esélye, hogy válaszolni sem fog. Akkor már inkább írj neki egy szimpla "Boldog születésnapot", arra szerintem nagyobb az esély, hogy válaszol. És lehet, hogy érdekelné, hogy vajon ki írta neki az üzenetet. Viszont így, hogy úgy teszel, mintha csak véletlen rossz számra küldted volna, így nagyon minimalizálod az esélyt, hogy visszaírjon.

De amúgy miért gondolod, hogy nincs nála sok esélyed? De amúgy szerintem az se gáz, ha valahol ismerősnek be vagytok jelölve, pl. facebookon, és megírod neki, hogy boldog születésnapot, és ha visszaír, akkor esetleg megpróbálhatod továbbvinni a beszélgetést.

2022. márc. 9. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Küldj inkább putszér képet, egyből beléd fog szeretni
2022. márc. 9. 19:03
 4/8 NTBS ***** válasza:
79%
Eléggé. Küldj inkább valami figyelemfelkeltő üzenetet.
2022. márc. 9. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Maga az üzenet figyelemfelkeltő, csak nem úgy, ahogy te szeretnéd. Szerintem sem túl jó ötlet.
2022. márc. 9. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod a telefonszámát, akkor bizonyára megtalálod Viberen, vagy Whatsappon.

Szerintem jobban jársz, ha névvel-képpel írsz rá és persze ne felejtsd el elmagyarázni neki, honnan van meg a száma :D

2022. márc. 9. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se.

Lány létemre én is írtam már rá pasira, névvel, képpel, facebookon. Ennek 7 éve és azóta is tart, fél éve bővült a családunk egy kutyóval.

2022. márc. 10. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
12%
Jaj jaj... Régen amikor nem volt viber meg messenger fenykorát élte az eltévedt SMS... 😅 Próbáld meg mit veszíthetsz.
2022. márc. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!