Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyerekes otlet?
Nekem ha valaki ilyet írna, nem válaszolnék rá. Nagyobb eséllyel válaszolnék akkor, ha konkrétan nekem van címezve az üzenet. Szóval érted, most oké, hogy elakarod játszani ezt a "hupsz, rossz számra írtam" dolgot, de nagy az esélye, hogy válaszolni sem fog. Akkor már inkább írj neki egy szimpla "Boldog születésnapot", arra szerintem nagyobb az esély, hogy válaszol. És lehet, hogy érdekelné, hogy vajon ki írta neki az üzenetet. Viszont így, hogy úgy teszel, mintha csak véletlen rossz számra küldted volna, így nagyon minimalizálod az esélyt, hogy visszaírjon.
De amúgy miért gondolod, hogy nincs nála sok esélyed? De amúgy szerintem az se gáz, ha valahol ismerősnek be vagytok jelölve, pl. facebookon, és megírod neki, hogy boldog születésnapot, és ha visszaír, akkor esetleg megpróbálhatod továbbvinni a beszélgetést.
Ha tudod a telefonszámát, akkor bizonyára megtalálod Viberen, vagy Whatsappon.
Szerintem jobban jársz, ha névvel-képpel írsz rá és persze ne felejtsd el elmagyarázni neki, honnan van meg a száma :D
Szerintem se.
Lány létemre én is írtam már rá pasira, névvel, képpel, facebookon. Ennek 7 éve és azóta is tart, fél éve bővült a családunk egy kutyóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!