18 honap van a ket gyerekem kozott. A nagy 4 eves a kicsi 2
es fel. Jo otlet egy csoportban jarTni oket ovodaba? Mit
tennetek a helyemben. Mi. Lenne a jo megoldas?
Figyelt kérdés
A kisfiamat ma a 3.hete probaljuk az o mini csoportjaba szoktatnj,de borzasztoan viselkedik ha ott hagyom. Ma szoltak a ovonok hogy ez igy nem jo. Annyira hisztizik es vergodik,sajat kezet is kepes harapdalni azert mert az oviba hagytam. A nagyobbik gyerkocom egy csoportal va feljebb. Tehat a nagy kiscsoportos a legkosebb mini csoportvan van. A nagy csoportjavba batran bemegy nem visit nrm hisztizik. Ott el van
. Nem tudom mit tegyek. Az ovoda vezezovel beszeltem es jeleztem hogx varnek meg fel evet hatha az a baj. De a nagyobbat ha viszem.oviba a kicsi fiam uvolt hogx itt akar maradni.
Kicsi még...fel ev is rengeteget szamit....nem eroltetnen az ovit mjg be nem tolti a 3 evet....
2018. okt. 10. 20:33
2/14 anonim válasza:
Ebben az esetben egy csoportba tenném őket, ez egyértelmű. Csak előnyük származik belőle.
2018. okt. 10. 20:34
3/14 anonim válasza:
2,5 éves gyerek nem való óvodába.
2018. okt. 10. 20:49
4/14 anonim válasza:
Nem jo otlet...
2018. okt. 10. 20:52
5/14 anonim válasza:
Beszélj a vezetővel, hogy lehet-e ilyet.
Az öcsém is akkor szokott be oviba, mikor én nagy csoportos voltam. Mi pár napig voltunk egy csoportban, aztán ment mindenki a sajátjába. Nem volt hiszti.
2018. okt. 10. 20:52
6/14 anonim válasza:
Nem kell bevinni a kicsit, akkor nem fog üvölteni. O meg abszolút nem oda való. Majd egy év múlva.
2018. okt. 10. 21:54
7/14 anonim válasza:
Kedves utolsó. Mégis hova tegye a kicsit, míg a nagyot oviba viszi? Hagyja otthon egyedül?
2018. okt. 11. 07:38
8/14 anonim válasza:
Mennyi okos ember :) Itt szerintem nem az a kérdés, hogy "ovóda érett" e a gyerek. Gondolom azért van 2,5 évesen ovódában (mindahogyan a kisebbik lányom is akkor került be), mert anyuka is DOLGOZIK!!! Vidéken, kisvárosokban egyáltalán nem meglepő, hogy ennyi idős gyereket is fölvesznek.Én egy csoportba írattam mind2 gyereket, nálunk 21 hónap van közöttük és a kicsi első naptól kezdve szeretett odajárni, hisz ismerte korábbról (mikor még csak a nagyot kísérte)az óvónőket és ott volt a biztonságot jelentő nagytesó is :)
2018. okt. 11. 09:47
9/14 anonim válasza:
Olyan érzésem van, a kérdező nem dolgozik. Igazam van?
2018. okt. 11. 11:00
10/14 A kérdező kommentje:
Igen jol gondolod,nem dolgozom meg... Mennek vissza dolgozni,de igy nem sok eselyt latok ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!