Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 18 honap van a ket gyerekem...

18 honap van a ket gyerekem kozott. A nagy 4 eves a kicsi 2 es fel. Jo otlet egy csoportban jarTni oket ovodaba? Mit tennetek a helyemben. Mi. Lenne a jo megoldas?

Figyelt kérdés

A kisfiamat ma a 3.hete probaljuk az o mini csoportjaba szoktatnj,de borzasztoan viselkedik ha ott hagyom. Ma szoltak a ovonok hogy ez igy nem jo. Annyira hisztizik es vergodik,sajat kezet is kepes harapdalni azert mert az oviba hagytam. A nagyobbik gyerkocom egy csoportal va feljebb. Tehat a nagy kiscsoportos a legkosebb mini csoportvan van. A nagy csoportjavba batran bemegy nem visit nrm hisztizik. Ott el van

. Nem tudom mit tegyek. Az ovoda vezezovel beszeltem es jeleztem hogx varnek meg fel evet hatha az a baj. De a nagyobbat ha viszem.oviba a kicsi fiam uvolt hogx itt akar maradni.

2018. okt. 10. 20:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pontositanek, dolgozni es tanulni fogok amennyiben beszokna a kisfiam.... a kiirt kerdesemhez visszaterve. Ma reggel az oviban szo nelkul bement a nagyteso csoportjaba siras nelkul. Ugyhogy nem tudom mit tegyek. Nagyon hajlok arra hogy a kozos csoport lesz a megfelelo.
2018. okt. 11. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk vegyes csoport van, és egyértelmű, hogy mindig oda megy a kistesó, ahol a nagy van. Nagyon ritka, ha külön kérik őket a szülők.

Sok praktikus oka is van: 1 öltözőben öltöznek, egyszerre adod be őket, és csak 1 szülőire kell járni.

HA az ovi engedi, persze, hogy rakd a tesóhoz.

2018. okt. 12. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, de igazából milyen indok lehet arra hogy ne járjanak egy csoportba?
2018. okt. 12. 17:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Nálunk falun úgy van az óvoda,hogy mini,kis,középső,és nagycsoport van. A lányom a kiscsoportban a fiam a miniben. Tegnap kivettem az oviból. És oszi szünet után kezd valószínű a tesóval egy csoportban.
2018. okt. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!