Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat most? Többi lent.
Szóval van egy srác, aki tetszik. Ő ezt nagyon is tudja, évfolyamtársam, és nem szoktunk sokat beszélni. Amikor elmondtam neki üzenetben, hogy tetszik, (mert eléállni nem mertem, féltem, hogy kiröhög.) akkor azt nagyon aranyosan lereagálta, borzasztóan kedves volt. Aztán amikor az osztálytársa kérdezett tőle valamit rólam, akkor elkezdett bunkón válaszolni rólam.
Köszi ha végigolvastad, és légyszi csak a normálisan válaszoló emberek írjanak. Köszönöm.
17:07
Miután elmondtam neki, hogy tetszik, kért egy kis gondolkodási időt. Egy hónap múlva úgy gondoltam, hogy mostmár biztosan tudott dönteni és ahogy én ismerem magától nem fog odajönni, ezért ma megvártam a suli előtt, de még mindig nem mertem odamenni hozzá, úgyhogy inkább hagytam az egészet. (Amúgy ezt játszom már egy hete kb.) Aztán a barátnőm, aki az ő osztályából van, találkozott velem, miközben vártam, és kérdezi, hogy kire várok. Mondom neki, hogy a srácra (tudja, hogy tetszik), hogy megkérdezzem tőle, hogy most akkor mivan. Mondta, hogy jó és bement. Aztán amikor ugye megérkezett a srác, nem mentem oda hozzá, többit leírtam, a barátnőm mondja, hogy mondta a srácnak, hogy nem beszélt-e velem, mert én akartam volna beszélni vele. Erre mondta (legalábbis barátnőm állítása szerint tök bunkón), hogy nem, nem beszélt velem és nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!