Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 26f komolyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 26f komolyan gondolhatja egy 17 eves lannyal?

Figyelt kérdés

normálisan eltudunk beszelgetni, meselt nekem bizalmas dolgokat, megértő meg minden, meg mondta hogy o mar tervezne is (enis mar 21-2 evesen csaladot szeretnek) es nincs mar kedve csajozgatni mert kielte magat. volt egy hosszu kapcsolata

nyilvan en dolgom h hogyan dontok csak erdekel hogy valaki volt e mar ilyen cipoben illetve mit javasoltok

ui: lassan 18vagyok

2021. nov. 7. 00:33
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Elsőre azt mondanám, hogy nem, de ki tudja.
2021. nov. 7. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ez fiu függő van amelyik komolyan gondolná, van amelyik csak megakar majd dugni és használni

de sose tudhatod h kivel állsz szembe, mert azt mondd amit akar azért h megkapja amit szeretne

szinte senkiben se lehet már megbízni, légy óvatos

2021. nov. 7. 01:16
 3/6 anonim válasza:
39%
Tehát még kiskorú vagy…
2021. nov. 7. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:
5%

Erre talán a családsegítő szolgálatok valamelyikénél tudnak érdemben válaszolni. Ott problémamegoldási lehetőségek közül lehet válogatni.

Összegezve: fontos lenne a személyes folyamatkísérés mindkét fél részéről szociális munkások segítségével. Főleg azért, mert MÉG NAGYON KEZDŐ életről van szó - legalábbis a félig-meddig fiatalkorú részéről.

2021. nov. 7. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Köztünk csak 8 év van, a párom 25 lett mikor összejöttünk. Szintén 17 voltam

Haladjatok lassan, de biztosan. Cuki gondolat, hogy ilyen fiatalon családot szeretnél, de 21-22 évesen még bőven az önmegvalósításodon fogsz majd dolgoznod. Tanulni, jogsi, nyelvvizsga, karrier vagy bármi.

2021. nov. 7. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem lehet belőle bármi, nem vagytok már olyan kicsik. Akik írták, hogy még kiskorú vagy... Azt mondtad lassan 18,szóval közel vagy a "felnőtt"-korhoz.

Én 13 voltam amikor megismertem a barátomat. Ő akkor volt 19,5 éves. Eleinte csak barátok voltunk vagy még nagyon azok se, a közeli játszótéren ismertem meg, kint volt a haverjaival akik szekáltak minket. Aztán barátom "megvédett", próbálta leállítani a haverját. Utána beszélgettünk néha messengeren, amikor 8.-os lettem sulidisco volt, ő is ott volt, mint polgárőr. Akkor kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, majd felévre rá egy pár lettünk. Soha nem éreztem, hogy túl idős lenne hozzám. Kimondva lehet sok a 7 év, de egyébként nem az. Úgy lehet sok, hogy 10 és 17, de amikor 17 és 24 nem vészes😊

Sok sikert és sok boldogságot, ha összejöttök!

2021. nov. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!