Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolhatja?
Szóval nem rég elkezdtem interneten beszélgetni egy fiúval, eleinte nem gondoltam arra, hogy több is lehetne köztünk, csak barátkozni szerettem volna. Azonban a srác azt mondta, hogy tetszem neki és szeretne próbálkozni nálam (ezt már eleve furcsálltam kicsit, hogy így rákérdez), én meg mondtam neki, hogy nincs ellenemre, hogy jobban megismerjük egymást stb..azóta olyanokat írogat, hogy kellek neki, meg legutóbb azt is írta, hogy szerelmes, bármit megtenne értem...Na most itt akaratlanul is felmerül bennem a kérdés, hogy vajon ezt mennyire gondolhatja komolyan? Hány lánynak írja ugyanezeket?
Nem akarok bizalmatlankodni, csak egyszerűen nem tudom, hogy kezeljem ezt a helyzetet, mert nem akarok pofára esni. Ő azt állítja komolyan gondolja, pedig számomra elég fura, hogy ilyen kijelentéseket tesz úgy, hogy még nem is találkoztunk 😅
Szerintetek jogosan vannak fenntartásaim a srác szándékával kapcsolatban? Illetve, hogy kellene erre reagálnom, hogy ne bántsam meg, de közbe meg félek attól, hogy csak szórakozik velem, és megint csak csalódás lesz belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!