Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért csinálja?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja? Vagy mit gondolhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit bonyi a helyzetem de megpróbálom egyszerűen elmagyarázni.

1 éve ismerek egy srácot, beszélő viszonyban voltunk egész évben, de akkor még nem éreztem semmi különöset iránta, barátok voltunk neki volt barátnője. Jött a nyár és együtt mentünk edző táborba, ahol eleinte semmi extra vagy félreérthető nem történt, viccelődtünk, szórakoztunk stb stb. Aztán a negyedik napon elmentünk a csapattal strandra és feltűnően kereste a társaságom, jött velem mindenhova, átkarolt, megpuszilta a homlokom meg olyasmiket kérdezett, hogy volt-e a közel múltban komoly kapcsolatom/akarok-e. Lényeg a lényeg, úgy viselkedett a strandon mintha együtt lennénk, nagyon aranyos és törődő volt és nem mondom hogy hidegen hagyott. Aztán kövi nap megint haverként viselkedett velem, kicsit érezhető volt hogy történt előző nap valami de össze se lehetne hasonlítani a két viselkedést és ezt nem tudom hova tenni. Szerintetek?

2021. jún. 27. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fiúk hajlamosak az ilyen fajta viselkedésmódra. Mikor én tini voltam, ne is mondjam gimiben mennyire nem tudtam hova tenni a fiúkat... Egyszer így viselkedtek, egyszer úgy és nem lehetett kiigazodni rajtuk. Szerintem biztosan tetszel neki, csak az a kérdéses, hogy milyen szándékai vannak. Én a helyedben rákérdeznék, főleg ha jóban vagytok.
2021. jún. 27. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előző válaszolóval!

Kérdezz rá a dologra...

De vigyázz vele , lehet , hogy csak a házi kolbásza kíván egy kis könnyen becserkészhető barackot...

2021. jún. 27. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Te adtál feléje valamilyen jeleket a szimpátiádról?

Nem gondolhatja azt, hogy közömbös Neked és le akar mondani rólad? Kell neki a visszajelzésed!

2021. jún. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!