Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt csinálja, akkor mit gondolhat rólam?
(Nem azt varom hogy találjátok ki hogy az ő fejében mi van, hanem hogy ti mikor csináltok ilyet..)
Egy srácról van szó, viszonylag sokszor rám néz,de van h elnez mashova ha en is ra nézek, megnézte az alakom, amikor köszönt nekem akkor "enyhén" mosolygott rám
Hát márpedig jól látod hogy változatlanul nem vagyunk gondolatolvasók. Ha már ennyire érdekel miért csinál ilyet néha az ember:
- mert tetszik és máris meg akarom kérni a kezét úgy elepeszt a szerelem;
- mert megnézem mert pl. tetszik a hátsója de semmit az égvilágon nem akarok tőle;
- mert minden nőt megnézek és mivel jó nevelt vagyok így előre köszönök a nőknek, sőt mi több néha még egy enyhe mosolyt is eleresztek mert nem egy búvalb.ott savanyú figura vagyok.
Na most okosabb lettél? Azt is leírtunk neked, hogy ha akarsz valamit a sráctól akkor a legbűbájosabb mosolyod dobd be nála, kacérkodj vele és pozitív visszajelzésekkel bátorítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!