Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem a barátom én nemet mondtam de már megbántam mit csináljak? Most mit gondolhat rólam ha megmondom neki hogy amúgy hozzá akarok menni?
Ne haragudj de az én szememben már nem lennél hiteles.
Ha egy ilyen fontos döntésben egyszer ezt, egyszer azt mondod, elgondolkodnék, hogy ennyire biztos a szerelmed is felém?
Örülni fog!
Ne legyél már hülye liba.
Ne legyel buta es trampli...kerd meg te a kezet!
Vicc nelkul. Es magyarazd el a dolgot. Tuti igent mond.
Úgy gondolom egyszer elég megkérni, tehát, ha nemet mondtál, nem kérnélek újra, csak párkapcsolat marad. Ő lehet más, ezért esetleg beszéld meg vele, de készülj fel te is egy nemre.
31/f
Joggal gondolhatja, hogy határozatlan vagy, aki nem tudja mit akar. Ne lepődj meg, ha ezek után már nem mer veled tervezni. Elképzelhető, hogy annyira megaláztad a visszautasítással, hogy többé nem lesz bátorsága megkérni, mert oda lett az önbizalma.
Ezt már tényleg csak úgy lehet helyrehozni, ha te kéred meg az ő kezét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!