Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhatott?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam az egyik osztálytársnőmmel. Nagyon jóba vagyunk minden este beszélünk. Már eléggé alakulóba vagyunk. Tegnap amikor találkoztunk megöleltem őt, ő egyből átkarolt. Egyből felállt a gatyámba és szerintem észrevette. Mit gondolhatott?2021. márc. 28. 00:10
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit gondolhatott nem vagyok ő.
Amit én gondoltam volna az az, hogy örülök, hogy vonzónak tartasz, majd több figyelmet nem is szenteltem volna rá. Márha észre veszem ugye...
2/4 anonim válasza:
valakinek kellemetlen, valakinek nem.
De ha neki bejossz akkor lehet hogy őrült neki,mert hát ez arra vall hogy igazán tetszik neked a csaj és hogy vonzodsz hozza:)
3/4 anonim válasza:
Lehet fel sem tűnt neki. Az átkarolás nem jelent szerintem semmit. Ha megölelnek én is visszaölelek, ha jóban vagyunk az illetővel. Ha észre is vette, ez dicséret lehetett neki
4/4 A kérdező kommentje:
Biztos hogy észrevette, mert nagyon közel voltunk egymáshoz.
2021. márc. 28. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!