Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beszéljek vele? Mit gondolhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek vele? Mit gondolhat?

Figyelt kérdés
Szerelmes voltam egy srácba de már nem, viszont még mindig szeretem. Screeneltem pár képét amit még snapen küldött. Ma reggel felkeltem nézegettem a képeit és az egyiknél megálltam fantáziálni, ilyesmi. És rájöttem hogy mennyire kívánom őt. Ő egy nagyon horny ember. De viszont volt egy két kisebb összezörrenésünk és ő nem szeret meg semmi. Sőt talán még negatívumként gondol rám. De a barátnőim folyton mondják hogy mindig engem bámul és amúgy tényleg brutálisan bámul. Szóval szerintetek mi járhat a fejében? Érdemes lenne beszélni vele?

2021. márc. 17. 10:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Engedd el, csajként amúgy se fuss egy faszi után. Max 1x meghúz, de semmi komoly nem lesz belőle a leírtak alapján.
2021. márc. 17. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem benne lenne a laza kapcsolatban,de komolyat akarsz akkor felejtős
2021. márc. 17. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Meg akar húzni, ahogy te is le akarsz feküdni vele. Nem kell a vonzódáshoz szerelem.
2021. márc. 17. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Te kancás vagy, ő kanos. Hol a baj?:D
2021. márc. 17. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem próbálj meg beszélni vele. Az alatt úgy is kiderül, hogy ő vonzódik-e hozzád vagy nem, ez látszik az írásán, ha chaten beszélsz vele. Ha személyesen, akkor a mozdulatain is látszik,hogy hogyan viszonyul hozzád.
2021. márc. 17. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Brutálisan bámul xD

Az hogy nez ki?

2021. márc. 17. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Figyelj... Nem tudom hány éves vagy, de ő csak kihasználva. Vannak normális fiúk is, akik jól néznek ki.
2021. márc. 17. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!