Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy vissza írjon?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerjük egymást, azt tudni kell hogy nekem a legeleje óta bejön, amit tud is, rengetegszer adott jeleket hogy hátha van esélyem nála de egyszerűen nem lép. Lassan 1 hete hogy ignorál, nem ír vissza csak leláttamoz, Egy iskolába járok vele köszönni köszön, de még nem volt alkalmam beszélni vele négy szem közt. Nála van az öngyújtom lassan 3 hete és vissza kéne szereznem tőle de még erre sem ír vissza hogy mikor tudnék átmenni hozzá.. Mit tegyek?2022. febr. 18. 15:16
1/10 A kérdező kommentje:
ja és fiúról van szó
2022. febr. 18. 15:18
2/10 anonim válasza:
Egyszer az iskolában állítsd meg és próbálj vele beszélgetni.
De ha egy hete nem reagál az üzeneteidre, akkor szerintem nem sok remény maradt már. :/
3/10 NTBS válasza:
Szerintem élőszóban kérdezz rá. Ha nem olyan a válasz, amilyet szeretnél, akkor pedig lépj tovább.
4/10 anonim válasza:
Személyesen odamesz és elkered
5/10 A kérdező kommentje:
szó nélkül nem mániám házhoz menni, kiszámithatatlan hogy mikor van otthon és mikor nincs.
2022. febr. 18. 16:53
6/10 anonim válasza:
Az égadta világon nem akar tőled semmit! Küldjek pénzt öngyújtóra?
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszod! Nem kell utalni semmit sem. Csak tudod elvárom hogyha valamit oda adok bárkinek akkor azt adják is vissza:)
2022. febr. 18. 17:00
9/10 anonim válasza:
✅ Mondom a frankót ! Akkor még nem ismert ezért nyitott volt a "kapcsolatra".
✅ Megadta a lehetőséget ! De azóta már eltelt egy kis idő - megismert.
✅ Látta az üzijeidet. Megismert. Leláttamozta. Mert hát... úgy látszik nehezére esik azt mondania, hogy sory csalódtam benne - nem vagy az esetem. Helyette LELÁTTAMOZ.
✅ Hogy érzékeltesse veled , hogy "nem érdekelsz".
❤️ Javaslom, töröld az összes üzenetet, addig ameddig nem írt !
❤️ (az összes megválaszolatlan üzit!) - és szerezd vissza a gyújtód !
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2022. febr. 19. 09:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!