Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjam meg neki?
Figyelt kérdés
Hat az a helyzet hogy tetszik egy lány nagyon jóban vagyunk és ő is és én is adtam konkrét célzásokat a másiknak. Egyszer elkezdtünk beszélni arról hogy tetszik e a másik de akkor is csak célzást adott és én hülye persze nem mondtam el hogy tetszik na mindegy hogyan írjam meg neki? Ő nem szereti nagyon ha félre beszélek tehát legyek konkrét de nem tudom hogyan és sajna ezekre ra stresszelek2021. dec. 30. 00:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne írásban tedd meg ezt. Tudom, hogy sokkal nehezebb szemtől szembe, és nagyobb bátorság kell hozzá, de én a helyedben mindenképp személyesen mondanám el neki, az, hogy küldesz egy üzenetet kicsit érzéketlen szerintem. Ráadásul látni fogod a valódi reakcióját, mivel élőben kénytelen lesz azonnal reagálni. Már ő is tett utalásokat, tehát szabad utad van, arra vár, hogy végre lépj. Úgyhogy sok sikert, csak ügyesen!
2/5 anonim válasza:
Hívd félre, hogy valami fontosat szeretnél mondani neki, és akkor elmondhatod, hogy már régóta vannak érzéseid iránta.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem írásban kéne. Próbálj egy hasonló helyzetet teremteni, mint amilyen akkor volt és mondd el neki.
Sok sikert!:)
4/5 anonim válasza:
Miért nem hívod el valahova? Kajálni, mozi, bármi...
Ott előbb utóbb úgyis lenne olyan alkalom.
Na meg mar az is jó dolog ha elmegy veled Valahova..
5/5 anonim válasza:
Szerintem se írásban mondd el, ez komolyabb téma és élőben legalább látod a reakcióit is. Nem tudom eddig mennyi volt közöttetek,de ha úgy van ahogy írtad is,hogy ő is adott olyan jeleket,és alapból ha elmegy talizni veled akkor nincs miért aggódnod
Sok sikert<3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!