Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon viszont szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon viszont szeret?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki iránt már több mint egy éve mélyebb érzésiem vannak,de nem vagyok benne biztos,hogy viszont szeret. Egy hónapja az iskolalátogatáson végig engem nézett. Búcsúztató bálra készülünk végzősökként,és mivel egyikünknek sem volt párja,együtt táncoltunk és a vállamra hajtotta a fejét egy fél percre kb. Nap mint nap látom,hogy engem néz,és mikor beszélünk zavarba jön.

2021. dec. 11. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit szoktatok beszélni? Sulin kívül találkoztatok valaha, volt együtt programotok?

Még ezekkel együtt is kevés ennek az esélye, inkább kedvelhet vagy szimpatikus lehetsz neki. Amiket csinál, azok a sulihoz kötődőek, érzi az elmúlást és hogy vége egy fontos szakasznak az életében, ennek az érzelme alatt van.

2021. dec. 11. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem beszélsz neki arról, hogy te hogy érzel iránta akkor sose lesz ebből semmi. Legyél tökös, gyere elő a dologgal.

Ha meg elutasít akkor legalább tudod hogy álltok és másfelé keresned kell keresgélni.

Az ilyen engem nézett 10 másodpercig meg véletlenül együtt táncoltunk egyszer dolgok semmit nem jelentenek az égegyadta világon.

KOMMUNIKÁCIÓ!

2021. dec. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!