Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba aki viszont engem csak barátként szeret és azóta nem tudok rendesen enni... Ez miért lehet?
Nincs nagy étvágyam sokat fogytam, néha buborékol a hasam és nem tudom, hogy mit kéne ilyenkor tennem :(
Valakinek bármi ötlet, hogy ez ellen mit lehetne tenni? Már lassan egy éve van ez...
A lelki vívódások előbb-utóbb a testen is kijönnek. A szervezeted így reagál arra, hogy ebben a helyzetben nyomorogsz és nap mint nap szenvedsz miatta, azzal a tudattal, hogy soha nem lesz semmi köztetek.
Nekem régen egy szakításnál volt ilyen, egy falatot sem tudtam enni, annyira remegtem és émelyegtem. Köztes állapotban tartott a lány hetekig, nem lehetett tudni mi lesz, folytatjuk-e. Mikor épp behülyített és egyik felé végre elmentünk, akkor rögtön tudtam enni, de aztán kis idő múlva vissza tudott rántani az "lebegő" állapotba és megint émelyegtem.
Nem tudom kapcsolatban vagytok-e még, de úgy tűnik érdemes lenne továbblépni és hagyni. Ha már nem beszéltek régóta és így is ez van, akkor lehetséges hogy szakemberre lenne szükség mélyebbre ásni, kibeszélni magadból a dolgokat. Ha vannak barátok, az is sokat segít ha megtudod ezt beszélni velük, vagy tudsz a lányokról, akár erről a lányról dumálgatni. Megkönnyebbülsz, tudtok a helyzeteken nevetni, segítitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!