Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget veszekedtünk a párommal az elmúlt hónapban..Rendesen szétvagyunk mindketten esve. Mivel tudnánk újra helyre hozni a dolgokat? Hogy minden a régi legyen..
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 19:54
1/12 anonim válasza:
Mondjuk megbeszélitek a problémát, elmondjátok ki mit érez, gondol és kitaláltok rá valami közös nevezőt ami tetszik mindkettőtőknek vagy legalább valami komprmomisszumos megoldást. Vagy szakítotok. Amelyik adja magát
2/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?
3/12 A kérdező kommentje:
17 vagyok, ő pedig 16. Most lesz szilveszterkor 2 éve hogy együtt vagyunk. Csak ugye ebben a pár hétben én rengeteg mindenért szóltam neki sajnos, és ebből voltak a veszekedések. És hát szeretném ha minden a régi lenne csak szerintem nem hisz már nekem:(
2021. okt. 20. 20:23
4/12 anonim válasza:
Fejtsd ki privibe mik voltak a veszekedés tárgyai, mióta tart?
5/12 October15 válasza:
Kezdésnek mondjuk min veszekedtetek? Azért elég hasznos lenne tudni.
Amúgy szólj Karigerinek, megoldja. Bár lehet, hogy dugó lesz a házatok előtt. :D
6/12 A kérdező kommentje:
Hát hogy más fiúkat becézgetett, titokba más profilon beszélt velük miútán rászoltam hogy ezt nem kéne, és kiderült hogy cigizett is. És ezekért szóltam az elmúlt 2-3 hétben és azóta megváltozott...De az a baj most köztünk minden üres:(
2021. okt. 20. 21:04
7/12 A kérdező kommentje:
És mit kéne ahhoz tennem hogy minden a régi legyen? :/
2021. okt. 20. 21:05
8/12 October15 válasza:
Ok és mit kellene értenünk becézgetés alatt? :D Illetve ez miért probléma? A cigizés pontosan miért tartozik rád? XD Ő tüdeje, ő rákja nem a te dolgod. Az első féltékenység, ok ezt értem, a második meg szimpla nyaggatás. Ennyi azért ne vágjon már kukába egy 2 éves kapcsolatot, pls azért ennyit tudjatok már megbeszélni. XD Vagy szerintetek mi a rák lesz ha mondjuk összeköltöztök? A végén még kiderül, hogy nem úgy tölti a káposztát mint nagymamád, ami ugye azért már egy lényegesen komolyabb konfliktus mint ez a kettő.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát most úgy becézgette hogy "makim" és engem szokott úgy. A fiú meg vissza hogy "manóm" aztán hát a fiu szerelmes is volt belé. De tényleg igazad van..Ilyenért nem szabad eldobni egy 2 éves kapcsolatot! Viszont hogyan hozhatom helyre? :/
2021. okt. 20. 21:21
10/12 anonim válasza:
Mindketten még kialakulatlanok vagytok, fejlődésben a személyiségetek.
Ha mással is olyan becéző a kapcsolata, mint veled, az nagyon helytelen.
Ritkán maradandó a tinikorban kötött párkapcsolat.
Általában az egyik, vagy mindkettő egy idő után tapasztalatgyűjtő kalandokra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!