Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok vagy "elmúlt"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok vagy "elmúlt"? 16/L

Figyelt kérdés

Szóval, ugye még a 2. karantén előtt nagyon-nagyon tetszett az egyik osztályterem, de már vagy 3 éve oda vagyok érte. Konkrétan ha 4 napig nem mentem iskolába, már hiányzott, pedig sosem beszéltünk, meg semmi.

Egyszerűen amikor megláttam tipikusan jött az a kellemes pánikreakció (pillangók), amit imádok. De ez most nincs. Ugyan úgy tetszik, de nem tudom, hogy miért, hogyan, nem értem ezt az egész szituációt. (Lehet, hogy nem a legjobb helyen, de itt megegyezném, hogy általában mindenhol én vagyok a magányos farkas, ebben a gimiben szerencsére van 1 nagyon jó barátnőm, de sosem voltam így senkivel jóban, szóval az emberek testbeszédét, mimikai figyelve elég jó emberismerő vagyok. Na ugye az őszi karanténba vonulás előtt rikított a srácról, hogy tetszem neki, de most nem tudom.) Ma is például összenéztünk néhány másodpercre, csak újra és újra át szeretném élni. Vegyesek az érzéseim, de azt tudom, hogy minél több időt szeretnék vele tölteni. Vajon ez is csak egy ilyen tini hülyeség, és majd kinövöm, vagy tényleg őszintén szerelmes vagyok?

2021. jún. 3. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Szerintem ez még azért nagyvalószinűseggel SZERELEM.Velem az történt hogy egy osztalytársam nagyon kedves volt velem karanten elott a 2. Karanten rol van szo. Szoval egész karantán álmodozasok, kétségek, vágyak, pillangók és szivárvánxok sziveccskékkel volt. Aztán amikor visszamentünk megszüntek a szivarványok a pilangok es a szivek. Éreztem hogy nAgyon szeretem de nem volt az hogy valyon mire gondolhat mikor tunik fel az arca a kamerában vagy hogy rám ir e és Amikor vissza mentunk ott volt nem panikoltam magamban tartottam és kicsit(mitagadás) boldog voltam.

Suerintem szerelem . Legyél magabiztos ne hagy hogy elmuljon tudom nem az a lángolás de mas fajta lángolas. Azt kívaanom hogy legye boldog és nagyon szerelmes és bi4d majd ki a nyárri szunetet !

Vagy addug jojjetek ossze!;)

2021. jún. 3. 22:30
 2/8 anonim válasza:
100%
Elég fura, hogy egy osztályterembe vagy szerelmes, na mindegy. Díszítsd fel, takarítsd ki, ha rossz a festés, akkor akár ki is festheted. Vigyél neki virágot, értékelni fogja.
2021. jún. 3. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Egy osztályteremre gondoltam végig miközben olvastam XD sok sikert, ez ám a szerelem!
2021. jún. 4. 00:03
 4/8 anonim válasza:
Szerintem csak sok időt töltöttek távol, azért más egy kicsit. De amég ilyen pozitív érzéseid vannak vele kapcsolatban nagyon hajaz a szerelemre. ;)
2021. jún. 4. 02:39
 5/8 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm, nyilván osztálytársra gondoltam, csak autocorrect kitartotta
2021. jún. 4. 06:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nahh, már megint, kijavította
2021. jún. 4. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Kapcsold ki a francba! 😃 inkább legyen pár elütésed, de abból könnyebb értelmeset kihozni, mint egy teljesen más jelentésű szóból 😃

--

Amúgy egyrészt tini dolog, dolgoznak a hormonok erősen, másrészt meg normális, mert vonzódsz hozzá, kémia. A kötődés milyensége is érdekes lehet, hogy ilyen hosszú távon mi alakult ki benned-közetetek. Ha egyoldalú a dolog,az nagyon fog fájni...

2021. jún. 4. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagyok vagy elmult?

Azert 16 evesen csak el tudod donteni, hogy szerelmes vagy vagy sem.

Csak akkor lesz ez a kerdes bonyolult, ha azza teszi valaki.

2021. jún. 4. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!