Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Károly03 kérdése:
Hogy kell rendesen valakit akarni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok, nagyon sokszor gondolok rá, voltunk már egyszer együtt, aztán már nem vagyunk, de nekem még mindig tetszik, és hallottam olyanról, ha nagyon akarunk valakit akkor megkaphatjuk. Minden nap sokszor gondolok rá, meg arra is, hogy ha együtt lennénk ismét milyen lenne, szóval ilyen ölelésekre is szoktam vele kapcsolatosan gondolni. Csak úgy érzem nem elég, ezért kérdezem, hogy hogy kell rendesen valakit akarni?
Előre is köszönöm a normális válaszokat :)
2020. júl. 7. 10:46
1/5 anonim válasza:
Nem akarni kell, hanem tenni érte!
2/5 Stark2000 válasza:
Ez nekem kicsit vonzás törvénye és/vagy a "gondolatok ereje" beütés, amit leírtál. Véleményem szerint baromság az egész, gondolat erejével az ég világon semmit nem fogsz elérni. Ezt a dolgot a lusta/akarat gyenge embereknek tudom elképzelni, akik a fotelben ülve várják a sült galambot. Ha ennyire kell a hőn áhított jány, tegyél érte. Igazán tettekkel lehet kimutatni, mennyire is szeretnél valakit. Másrészről pedig, nincsen lehetetlen, csak tehetetlen.
3/5 A kérdező kommentje:
És mit tegyek? Az is igaz hogy türelmetlen voltam vele, meg nem bíztam úgy benne, de ha most ezeknél megtudnék is változni, az sem azt jelenti hogy újra együtt lehetünk
Vagy az élet elintézné úgy, ha már látja hogy tényleg változtam érte?
2020. júl. 7. 12:10
4/5 anonim válasza:
Magadért változz és fejlődj, ne másért. Az élet nem tesz érted, te teszel az életedért. Beszélj vele, hívd el egy talira. Ha látni fogja rajtad, hogy igyekszel, akkor talán van esélyed vissza kapni. Próbálj türelmesebb lenni és bízni benne. Növeld az önbizalmad.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké, rendben, köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 7. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!