Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/f+13/l=kapcsolat? Szerintetek? Meddig fog tartani? Fog rendesen menni? Nem ciki?
Szerintem? Teljesen okés.
Meddig fog tartani? 1 hét és 80 év között valahol... nem, nem lehet előre megmondani.
Fog rendesen menni? Ezt sem lehet előre megmondani. Kettőtökön múlik.
Ciki? Te annak érzed? Ezzel kapcsolatban én azt mondom: nem az a ciki, ha valaki felvállalja az érzéseit. Hanem az, ha más véleménye szerint él.
kislányos... 13 évesen, még jó hogy,
komolyat? hát szerintem haverkodjatok oszt ennyi :)
Hagyjuk már,ma már mindenki 12-3 évesen kezdi az ipart
Kérdező,te meg döntsd el,hogy alkalma -e kapcsolatra,mondjuk én 15 éves fiúként min.14 lánnyal kezdek csak,pont az előbb leírt gyerekesség miatt.
13 évesen 4-5 barát?o.o barbijai kiközösítették?
Én amondó vagyok, hogy 13 éves lány ne pasizzon, aztán le lehet pontozni, meg mondani,hogy már ez más világ. NEM! Ez hülye kifogás, 13 évesen tanulni kell nem a fiúkon kell járnia egy még éretlen kislánynak. Nem véletlen van a 18-as korhatár. Gyerekek ne szexeljenek,ne pasizzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!