Ciki második szülésnél nem fogadni dokit? Kerek 5 percét több tízezer forint nekem nagyon nem fair /múltkori eset/, amellett, hogy magánrendelésen is lett neki hordva rendesen a pénz. Ciki lesz ez ha éppen ő lesz ügyeletben, amikor szülök?
Nem ciki! Én ugyanahhoz a dokihoz jártam mindkettő terhességemmel, de csak szülésznőm van. :) Megtehetnénk anyagilag, de most minek fizessek ki 70-100 stb. ezreket azért, amit más is megcsinál? Szép összeget hagytam ott neki így is a terhességem alatt. :) Amúgy én is úgy vagyok vele hogy ne ő legyen ügyeletben, mert kicsit tényleg kellemetlennek érzem. Viszont tudod hogy ez minek a hatása? A rohadt divatnak, hogy a dokit fel kell fogadni és a szülésért fizetni kell. Pedig nem az a normális állapot, szóval nyugalom. :) Nem kell emiatt kellemetlenül éreznie magát senkinek.
Én
szomorúnak tartom hogy ez itt nálunk akkora divat lett, mert sok doki ettől kap vérszemet és olvastam már olyat is itt GYK - n, hogy van olyan orvos Győrben, aki úgy gondolja az a természetes, hogy aki szül, az fizet. Na ja, magánkórházban szerintem is. De nem egy államiban. Szóval egyrészt nem sajnálom a rendes dokiktól, másrészt betiltanám ezt ebben a formában azoknak a kismamáknak az érdekében, akiknek nincs erre külön 100 ezrük és ezt éreztetik is velük. Az lenne az ideális, ha csak magánkórházban lehetne így szülni. Ezzel sok kismamát megkímélnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!