Van még olyan, aki túl lassú tágulás miatt nem tudott "rendesen" szülni? (egyebek lent)
Az első szülésemnél napokon át vajúdtam (nem részletezném, mi volt pontosan), és végül a spontán szülésből vákuum lett (mert császárra már nem volt idő, a baba a szülőcsatornában volt).
A második szülést indították, aztán hiába adtak bármit (oxitocint, ezerféle injekciót, kézzel tágítást), reggel kilenctől éjjel tízig szűk kétujjnyira nyíltam ki, és végül császár lett.
Nagyon szeretnék végre rendesen szülni, és bevált praktikákra lennék kíváncsi, hogy gyorsabban táguljak.
Nincs kimondott praktikám, de talán a homeopátia segíthet. És a málnalevél tea.
Homeós bogyókat így is szedheted, de ettől persze el lehet térni:
minden reggel: Caulophyllum Ch 15 1x5 golyó
1. este: Pulsatilla Ch 15 1x5 golyó
2. este Arnica montana Ch 15 1x5 golyó
3. este Sepia Ch 15 1x5 golyó
4. este Cimicifuga Ch 15 1x5 golyó
vagy így:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
én délután 3tól, másnap délelőtt fél 11ig szenvedtem. totál zàrt méhszájjal indultam, csak éjjel 2kor kezdtem el tágulni. nagyon lassan haladt a dolog, ráadásul folyamatos 5-7 perces fájásaim voltak, nem sűrűsödtek és nem is erősödtek. Végül sikerült hüvelyi úton szülni, bármennyire is lassú és fàjdalmas folyamat volt.
Egyébként nem volt fogadott orvosom, utólag visszagondolva emiatt tartott sokàig. Ha van fogadott dokim, szerintem nem hagytak volna majd' 24 órán keresztül vajúdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!