Biztos, hogy észre veszem, ha megindul a szülés?
Annyira izgulok, hogy nem érünk be a kórházba, ha megindul a szülés. Szoktam görcsölni, meg keményedni. Mindig figyelem. Nem fáj nagyon, de attól tartok, hogy kitágulok az ilyen kicsi fájdalom mellett. Az egyik barátnőm is így járt.
Saját tapasztalatok esetleg?
39+5 hkm
Első szülésem 5 óra 5 percig tartott az első fájástól az utolsóig. Azért tudom ilyen pontosan, mert először elment a magzatvíz, és csak utána jött az első fájás. Na azt észre fogod venni. :)) Nem fájt olyan borzalmasan, de valahogy más volt, mint a többi. (végiggörcsöltem a 38 hetet.)
Ha az 5 perces fájásokra várok, akkor sose megyek kórházba, mert nekem végig 15 percenként jöttek. Komolyan mondom, mivel álmos voltam, még szundítottam is a szülőágyon. A doki csak mosolygott rajta, és biztatott, hogy ha jól esik, csak rajta. Jól is esett, meg jól is jött, mert a tolásnál kellett az erőnlét. Hasonlóan könnyű szülést, és jó babázást kívánok neked.
Le leszek pontozva, meg tuti mindenki hülyének néz, de én bizony nem éreztem. Nem izgultam, nem volt megérzésem, és fájásaim sem. Egy darabig. Még jó, hogy nem lakunk túl messze a kórháztól, és nem 10 percesekkel indultunk el.
A 20. héttől rendszeres keményedéseim voltak, ezek hol fájtak, hogy csak kellemetlenek voltak, de a 3. trimben úgy eltűntek, mint a csuda. Aztán hiába figyelgettem terminusközelben a jóslókat, sehol semmi. A tágulási szakasz nagy részében nem éreztem fájdalmat, sőt, semmit.
8-as)
Milyen szerencsés voltál akkor :) Erről a legtöbb nő csak álmodik, hogy ne érezzen semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!