Mit lehet annak érdekében tenni, hogy rendesen kitáguljak?
jó kérdés:))Nekem a szülőszobán a labdázás segített...
Anyukám a kapálásra, kertészkedésre esküszik.4.gyerekét(öcsémet) 20 perc alatt szülte meg, még a 9.hónapban is hajolgatott, ültetgetett:)
mégis milyen alkati dolgon múlik? :D
Hallottam már olyat ha ellazulok közben az segíthet.
2. vagyok,
Az ellazulás inkább abban segít, hogy ne legyenek megfeszültek az izmaid, így átvitten segíthet végül is.
A sportolok pl lehet nehezebben szülnek(főleg akik versen szerűen csinálják)mer kötöttebbek az izmaik.
Az alkati kérdés arra vonatkozik, hogy mondjuk egy 160 cm-es anyuka nehezen szül meg egy 4 kg-os gyereket még ha ki is tágul.De van akinek nem rendszeresek a fájásaik, így a tágulás sem egyenletes.
De tényleg nem lehet ezt előre tudni...nekem már vagy 2 órája voltak 5 perces fájásaim, mikor még csak 1 ujjnyira voltam tág, barátnőm meg mikor beért a kórházba már 5 ujjra tág volt, már nyomhatott is...mindkettőnknek első baba.Szóval nem igazán lehet tudni...minden nő más, és minden szülés is.Még 1 anya több szülése között is vannak különbségek.
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó neked meg nehéz szülést :D
jaa értem, nem értettem miért írod, de így már érthető:))
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!