Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit lehet annak érdekében...

Mit lehet annak érdekében tenni, hogy rendesen kitáguljak?

Figyelt kérdés
Nem állok szülés előtt,sőt terhes sem vagyok.Csak nagyon érdekel ez a téma.

2011. nov. 19. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igazából semmit sem, ez alkati kérdés is, illetve amikor eljön az idő, a tested tudja a dolgát. Persze vannak egyes gyakorlatok, de nem bizonyított a sikerességük.
2011. nov. 19. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:

jó kérdés:))Nekem a szülőszobán a labdázás segített...

Anyukám a kapálásra, kertészkedésre esküszik.4.gyerekét(öcsémet) 20 perc alatt szülte meg, még a 9.hónapban is hajolgatott, ültetgetett:)

2011. nov. 19. 22:30
 3/12 A kérdező kommentje:

mégis milyen alkati dolgon múlik? :D

Hallottam már olyat ha ellazulok közben az segíthet.

2011. nov. 19. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok,

Az ellazulás inkább abban segít, hogy ne legyenek megfeszültek az izmaid, így átvitten segíthet végül is.

A sportolok pl lehet nehezebben szülnek(főleg akik versen szerűen csinálják)mer kötöttebbek az izmaik.

Az alkati kérdés arra vonatkozik, hogy mondjuk egy 160 cm-es anyuka nehezen szül meg egy 4 kg-os gyereket még ha ki is tágul.De van akinek nem rendszeresek a fájásaik, így a tágulás sem egyenletes.

De tényleg nem lehet ezt előre tudni...nekem már vagy 2 órája voltak 5 perces fájásaim, mikor még csak 1 ujjnyira voltam tág, barátnőm meg mikor beért a kórházba már 5 ujjra tág volt, már nyomhatott is...mindkettőnknek első baba.Szóval nem igazán lehet tudni...minden nő más, és minden szülés is.Még 1 anya több szülése között is vannak különbségek.

2011. nov. 19. 22:44
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Utolsó neked meg nehéz szülést :D

2011. nov. 19. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
?'nehéz szülést'?
2011. nov. 20. 10:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Akinek a nehéz szüléses komment szól,kitörölte a hozzászólását!
2011. nov. 20. 10:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Az volt a válasza,nyomjak fel egy macskát...
2011. nov. 20. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
A szülés előtt én 3 hétig málnalevélteát ittam, azt mondták csodákat művel. Úgy mentem szülni, hogy szinte csak az utolsó fájásokat éreztem. Hogy a tea vagy a hitem okozta, azt már nem tudom :D
2011. nov. 20. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:

jaa értem, nem értettem miért írod, de így már érthető:))

2.

2011. nov. 20. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!