Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha nem szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem szeret viszont és fáj?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit lehet tenni ,mert ha csak rá gondolok a szívem meg a lelkem szakad meg . Leírnátok a ti mit csináltatok ilyenkor ? Előre is öszi a válaszokat
2021. jún. 22. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj rá 🤷‍♂️ foglald le magad valamivel.
2021. jún. 22. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat aki viszont szeret
2021. jún. 22. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tyűha. Leírtad az egész kamaszkoromat beárnyékoló dilemmát. Komolyan. De mivel ennyire meghatározó volt számomra anno, azt hiszem, talán tudok segíteni.

Ha nem szeret viszont, akkor felesleges próbálkozás újra és újra győzködni vagy ráerőltetni magad. Minimalizáld a kontaktot vele, legyen jelentéktelen része az életednek, ami nélkül ugyanúgy egész ember lehetsz. Persze-persze, nem könnyű, de itt jön a képbe egy elcsépelt tanács, ami kétség kívül hasznos: a hobbik. Tuti szeretsz tevékenykedni valamit a szabadidődben, olvasás, sorozatozás, játékok, stb. Persze legyen meg a balansz eközt és a szociális életed közt (ha nem is vágysz rá, egy kicsire emberi lényként szükséged van, akár online is). El kell érned azt, hogy úgy érezd, teljes életet élsz a csaj nélkül is. Mutasd azt, hogy önálló jellem vagy, és nincs szükséged másra, hogy majd az kiegészítsen. Megsúgom, hogy ez imponál ám a lányoknak, nem az összesnek, de neked nem is ez a célod. Sodródj az árral, tedd a dolgod, vagy ami iránt érzel valami ambíciót. A szerelem és a párkapcsolat az csak egy plusz jó az életedben, de nem nélkülözhetetlen. Mire én erre rájöttem, túl voltam a húszon. A legelső kapcsolatom még most is megvan, a lánnyal egy komfortzónámból való kimozdulás alkalmával jöttem össze. Még csak néhány éves kapcsolat ugyan, de remekül működik.

Az is lehet, hogy a lány, aki most lepattintott téged, később már el lesz ájulva, és vissza akar kéredzkedni hozzád, ha látja, mennyit változtál.

2021. jún. 23. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!