Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, iszonyatosan...

Mit csináljak, iszonyatosan szeretek valakit de ő nem biztos h viszont szeret?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval akinek akkor még nem volt barátnője. Beszélgettünk, minden csütörtökön együtt jártunk sportra így hetente láttuk egymást. Egyszer mikor bnőmmel épp mentünk haza a srác beért minket és jött velünk. A bnőmnek le kellett kanyarodnia így ketten maradtunk. A srác megkérdezte h merre lakok én elmondtam neki erre az volt a válasza h SZÓVAL erre laksz. Nek tudom h ez a szóval mit jelent. Csak úgy mondta vagy eddig érdekelte h merre lakok és ezért mondta. Nem kísért haza mert késő volt és jött a villamosa de megvárta míg átmegyek az úttesten és integetett. Ez már régen volt azóta eltelt sok idő és eltávolodtunk egymástól. Facebookon sem beszélünk már mint régen . Azóta lett egy bnője akivel többször szakítottak már de mindig kibékültek. Mit csináljak szeretem és nem bírom elfelejteni ...

2014. ápr. 22. 12:53
 1/1 anonim válasza:
sajnalom, de ittar csak az segithet ha megint felveszed a kapcsolatot vele es par het mulva elkeneondanod, hogy mit erzel....ha nemet mond, te legalabn megprobaltad, de legalabb megtudod, hogy mi a stajz :-)
2014. ápr. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!