Nem merem felkeresni a rokonomat, akit rég nem láttam, és iszonyatosan szeretek. Mit tegyek?
Anyám testvérének volt ez a nő a felesége. Nagyon sokáig jóban voltak anyuék ezzel a nővel, de aztán összevesztek, és azóta nem beszél velem a nő. Mondhatni a nagynénikém volt, amig el nem vált anyu tesójától...
Szóval ez a nagynénikémmel kb. 10 éve nem beszéltem, nem találkoztunk, csak mostanában. Nekem nagyon hiányzik. Róla álmodok éjjelente, nem bírok aludni, annyira hiányzik, még a mai napig. Anyám helyett, anyám volt, megtanitott mindenre, ő volt egész életemben a példaképem. Nem tudom miért nem beszél velem azóta, de azt tudom, h el voltam tiltva tőle:((( 13 évesen láttam utoljára...
Ám mostanában összefutottunk, de ha érzelmi sikra tereltem a témát, akkor kibújt a válaszok alól, de ez a találka is max. 10 percig tartott.
Nagyon nagyon hiányzik, de nem merek felmenni hozzá beszélni vele, mert félek, hogy kidob. Pedig nekem csak kérdéseim lennének, és el szeretném neki mondani, hogy nagyon szeretem. (Voltam fenn nála úgy 2 hónapja, de nem volt otthon, de mondanom se kell, amikor megláttam a házát, napokig ki voltam akadva. Lehet, h azért sem merek felmenni, mert ha kidob, akkor nem tudom mit tennék, összeroppannék sztem).
Szerintetek mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!