Mit csináljak ha szeretek egy lányt de nem tudom hogy viszont szeret e?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok valami sármos, jóképű, elenben ő gyönyörű. Eddig azért nem kérdeztem meg hogy járna e velem mert nincs önbizalmam. Egyszer meg akart ölelni de én féltem hogy csak szórakozik, de nem így volt. Aztán egyszer megkérdezte egy barátom hogy szerintem kinek van a legjobb segge az iskolában és az ő nevét mondtam. De aztán ez valahogy kitudódott és megtudta. Leszólított és mosolyogva megkérdezte hogy miért mondtam az ő nevét. Akaratlanul meg sem tudtam szólalni mert ha az ő közelében vagyok bénázok és eláll a szavam. Vajon lehet valami?2015. júl. 27. 17:18
1/3 anonim válasza:
Hát ha nem vagy hajlandó szóba állni vele, akkor nem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet. :) Hívd el valahova!
Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. júl. 27. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!